Passend onderwijs is goed onderwijs voor ieder kind

Consultatiegesprekken Werken met Kindvolgsysteem KIJK: verdieping

Inhoud

Inhoud
Teams die getraind zijn- en werken met het Kindvolgsysteem KIJK! bieden wij de mogelijkheid om met een KIJK!-trainer bij Sine Limite aan de slag te gaan met vragen die spelen. Bijvoorbeeld:

‘Basisgegevens: hoe zat het ook al weer? Hoe observeer je basiskenmerken? Betrokkenheid? En wat registreer je? Wat zijn nu goede observaties? Hoe lees ik het groepsrapport? Hoe zet ik de stap naar Beredeneerd aanbod? Het maken van groepsoverzichten en hoe zet ik ‘Kijk, Kies Doe optimaal in? En nog veel meer andere vragen die spelen….

We bieden een bijeenkomst over KIJK! die geheel naar de behoefte vanuit jouw team samengesteld wordt. KIJK!-trainer Nanneke van Lokven stemt af op jullie situatie En zorgt ervoor dat al jullie vragen beantwoord worden.

Ter voorbereiding op de bijeenkomst neemt de KIJK!-trainer contact op en worden jullie vragen doorgenomen. 4 scholen en/of kindercentra kunnen eenmalig gebruik maken van dit aanbod. Kindercentra en scholen die gezamenlijk werken met KIJK! kunnen zich ook gezamenlijk aanmelden.

Doelgroep

Teams die getraind zijn- en werken met het Kindvolgsysteem KIJK!

Datum

De bijeenkomsten van maximaal anderhalf uur kunnen plaats vinden op vrijdag 2 september 2022:
9.00 – 10.30 uur
11.00 – 12.30 uur
13.00 – 14.30 uur
15.00 – 16.30 uur

Locatie

Sine Limite, locatie wordt later bekend

Opgeven

Opgeven bij  Corine van Casteren: c.vancasteren@po-deventer.nl

Details

Locatie
Sine Limite
telefoon icoon