Passend onderwijs is goed onderwijs voor ieder kind

Netwerkbijeenkomsten Taal- en Leescoördinatoren

Inhoud

! Terug in ons aanbod !

Drie keer per jaar komen geïnteresseerde taal- en leescoördinatoren (IB-ers zijn ook van harte welkom) bijeen om met elkaar te praten, sparren, brainstormen en kennis/ervaringen te delen omtrent ontwikkelingen op het gebied van taal en lezen, maar ook om samen te kijken hoe de taal-leescoördinator de leerkrachten kan ondersteunen bij het versterken van het taalleesonderwijs.

De inhoud van deze bijeenkomsten zal samen met de deelnemers worden bepaald. Het uitnodigen van een expert rondom een thema behoort ook tot de mogelijkheden. Voorbeelden van thema's of onderwerpen waar we het over kunnen hebben zijn: beginnende geletterdheid, begrijpend luisteren/lezen, technisch lezen (in een doorgaande lijn), woordenschatonderwijs, het bevorderen van leesplezier, casuïstiek, etc.

Vind je het leuk om te netwerken, wil je geïnspireerd raken op het gebied van taal/lezen, vind je het fijn om met andere deelnemers aan de slag te gaan en ben je bereid een actieve bijdrage aan het netwerk te leveren? Schrijf je dan in voor het netwerk taal-leescoördinatoren.

Let op: je deelname aan het netwerk geldt voor het hele schooljaar. Je schrijft je eenmalig in voor alledrie de bijeenkomsten. Verwacht wordt dat je in principe iedere bijeenkomst aanwezig bent.


Uitgevoerd door

Sine Limite, Manon Groot Jebbink

Doelgroep

Taal- en leescoördinatoren (en geïnteresseerde IB-ers)

Datum

Donderdagmiddag 6 oktober
Maandagmiddag 20 februari
Maandagmiddag 15 mei

Tijd
15:00-17:00 uur

Maximaal aantal deelnemers
20

Locatie

Sine Limite

Sluitingsdatum
Vrijdag 16 september

Details

Datum
06 okt. 2022
Tijd
15:00 t/m 17:00
Locatie
Sine Limite, Koninin Wilhelminalaan 13a, Deventer
Max. aantal personen
20
Sluitingsdatum
16 sep. 2022

Inschrijven

Nog 9 plekken beschikbaar van de 20

Onderstaande gegevens met * zijn noodzakelijk voor inschrijving deelname scholing. Wanneer je een bewijs van deelname wilt ontvangen na afloop van de scholing, vul dan ook je geboortedatum en geboorteplaats in. Deze gegevens worden gedeeld met de trainer die de scholing verzorgd.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze cursus, omdat de sluitingsdatum is verstreken.

telefoon icoon