header afbeelding
Passend onderwijs is goed onderwijs voor ieder kind

Online netwerkbijeenkomst managers kindercentra

Inhoud

Op donderdag 8 oktober is van 9.00 - 11.00 uur het netwerk managers kindercentra Deventer gepland. Vanwege het stijgende aantal coronabesmettingen in Deventer en de nieuwe coronarichtlijnen vindt het netwerk online plaats.

In de afgelopen periode heb ik kennis mogen maken met een aantal nieuwe managers in Deventer. Inge Wichink Kruit heeft vanaf 1 maart het stokje over genomen van Yvonne Tiemens als programmamanager Jeugd en Onderwijs bij de gemeente Deventer. Inge is al langer werkzaam bij de gemeente en velen van jullie zullen haar al kennen.
Een goed moment om elkaar weer eens te ontmoeten, of met elkaar kennis te maken en ook om bij te praten. En dat alles online!

Het agendavoorstel is als volgt:
1. Inventariseren agendapunten
2. Kennismaking met nieuwe managers en Inge Wichink Kruit en rondje stand van zaken kindercentra
3. Ontwikkelingen vanuit de Stuurgroep
4. Inventariseren trainings- en scholingsbehoefte

Op basis van het aantal aanmeldingen kunnen we besluiten om na een plenair gedeelte in groepjes uiteen te gaan, maar dat laten we jullie vooraf weten.

Aanmelding voor het netwerk kan t/m a.s. dinsdag 6 oktober (gebruik hiervoor het mailadres waarmee je in teams kunt deelnemen aan het netwerk)
Je ontvangt dinsdag de mail waarmee je toegang krijgt tot de bijeenkomst.

Details

Datum
08 okt. 2020
Tijd
09:00 t/m 11:00
Locatie
Online in Teams
Max. aantal personen
50
Sluitingsdatum
06 okt. 2020

Inschrijven

Nog 43 plekken beschikbaar van de 50

Onderstaande gegevens met * zijn noodzakelijk voor inschrijving deelname scholing. Wanneer je een bewijs van deelname wilt ontvangen na afloop van de scholing, vul dan ook je geboortedatum en geboorteplaats in.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze cursus, omdat de sluitingsdatum is verstreken.

telefoon icoon