Sinemiddag Ontwikkeling van peuters en kleuters

Vanwege succes herhaald!

Inhoud 
Vanwege groot succes wordt ook dit jaar weer Hanneke Poot uitgenodigd om ons mee te nemen in wat peuters en kleuters nodig hebben, om goed voorbereid te starten in groep 1 of 3.

Wat heeft een peuter nodig om zich voor te bereiden op de basisschool? Peuters mogen de wereld ontdekken en moeten spelen om kennis op te doen. Welke activiteiten zijn voor peuters belangrijk en waarom? Welke voorwaarden hebben peuters moeten ontwikkelen om zich op school te kunnen handhaven? En hoe zit dat bij de kleuters? Welke voorwaarden hebben kinderen nodig om bijvoorbeeld met lezen, rekenen, schrijven te kunnen beginnen? Waarom is de sensomotorische ontwikkeling zo belangrijk en hoe ziet deze eruit? Kinderen leren immers met hun lijf!
Hanneke neemt je op haar geheel eigen wijze mee in de wereld van peuters en kleuters. Een aanrader voor iedereen.

Doelgroep
Leerkrachten groep 1, 2 en 3 en pedagogische medewerkers kinderopvang en BSO. Ben je aan de slag met de doorgaande lijn van voorschools naar vroegschools, kom dan met je collega’s!

Datum
Dinsdag 13 november van 15.30 tot 17.30 uur

Locatie
De Kroon, Koningin Wilhelminalaan 9 in Deventer

Extra informatie
Tijdsduur:
15.30 - 17.30
Aanvangsdatum:
13 november 2018
Maximaal aantal personen:
61
Locatie:
De Kroon, Koningin Wilhelminalaan 9
Plaats:
Deventer
Inschrijven
8 Plekken beschikbaar

Onderstaande gegevens met * zijn noodzakelijk voor inschrijving deelname scholing. Wanneer je een bewijs van deelname wilt ontvangen na afloop van de scholing, vul dan ook je geboortedatum en geboorteplaats in.

Velden met een * zijn verplicht

Hoe wij omgaan met uw gegevens: privacyverklaring.

Terug naar het overzicht