header afbeelding
Passend onderwijs is goed onderwijs voor ieder kind

Training: Met Woorden in de Weer / Logo 3000

Inhoud

Woordenschatstimulering is van groot belang voor het jonge kind. Uit onderzoek blijkt dat kinderen minimaal over een woordenschat van 3000 woorden moeten kunnen beschikken voor een goede start met het leesonderwijs in groep 3. De scholen en kindercentra in Deventer met een grote VVE-doelgroep, werken met de materialen van LOGO 3000. De leerkrachten en PM’ers op die locaties zijn getraind in de aanpak ‘Met Woorden in de Weer’.
Bij voldoende animo wordt er voor nieuwe medewerkers op VVE-locaties een instroomtraining ‘Met Woorden in de Weer’/ LOGO 3000 georganiseerd.

Doel van de training is dat pedagogisch medewerkers en leerkrachten in staat zijn om volgens de principes van ‘Met Woorden in de Weer’ de materialen van Logo 3000 te gebruiken bij woordenschatstimulering.

Doelgroep

Pedagogisch medewerkers en leerkrachten van groep 1 en 2 werkzaam op een locatie die samenwerkt met een school/kindercentrum. Daarbij wordt zowel voor- als vroegschools gewerkt met de LOGO 3000 materialen en de ‘Met Woorden in de Weer’ aanpak. Er is sprake van een doorgaande lijn van voor- naar vroegschools in de aanpak van woordenschatstimulering. De training is vooral gericht op beroepskrachten die werkzaam zijn op een locatie met een grote VVE-doelgroep.


Organisatie en planning

De training bestaat uit 2 dagen en wordt verzorgd door trainers van Rezulto.

Datum

De training vindt plaats op 30 oktober en 13 november van 9.30 – 17.00 uur en gaat door bij voldoende aanmeldingen.

Maximaal aantal deelnemers

15 deelnemers

Locatie

Wordt later bekend gemaakt

Details

Datum
30 okt. 2020
Tijd
09:30 t/m 17:00
Locatie
Wordt later bekend gemaakt
Max. aantal personen
15
Sluitingsdatum
23 okt. 2020

Inschrijven

Nog 10 plekken beschikbaar van de 15

Onderstaande gegevens met * zijn noodzakelijk voor inschrijving deelname scholing. Wanneer je een bewijs van deelname wilt ontvangen na afloop van de scholing, vul dan ook je geboortedatum en geboorteplaats in.

Hoe wij omgaan met uw gegevens: privacyverklaring.
telefoon icoon