Passend onderwijs is goed onderwijs voor ieder kind

Training voor arrangementmedewerkers

Inhoud

Als arrangementmedewerker in het basisonderwijs zijn je werkdagen nooit saai! Je werkt met kinderen met heel verschillende uitdagingen en talenten en je bent creatief, positief en flexibel om de kinderen en je collega’s te ondersteunen bij een nieuwe stap in de ontwikkeling van kinderen. Het vraagt soms ook van je om (bijna) overal iets van te weten…

Tijdens deze training, die speciaal is ontwikkeld voor arrangementmedewerkers in ons samenwerkingsverband, krijg je nieuwe kennis en oefenen we vaardigheden op het gebied van het begeleiden van kinderen die extra ondersteuning nodig hebben. Deze training bestaat uit twee dagen op locatie en er is de mogelijkheid voor een tussentijds online contactmoment. Naast inhoudelijke verdieping van thema’s is er ook ruimte voor intervisie en het inbrengen van eigen casussen en vragen.

Uitgevoerd door

Sine Limite, Arjen Meijerink

Doelgroep

Arrangementmedewerkers

Datum

Training van twee dagen op:
Bijeenkomst 1: Donderdag 3 november van 9.00 – 16.00 uur
Bijeenkomst 2: Dinsdag 31 januari van 9.00 – 16.00 uur

Tijd

9.00 – 16.00 uur

Locatie

M.C. Escherweg 19, Deventer

Sluitingsdatum
Donderdag 20 oktober

Details

Datum
03 nov. 2022
Tijd
09:00 t/m 16:00
Locatie
M.C. Escherweg 19, Deventer
Max. aantal personen
15
Sluitingsdatum
20 okt. 2022

Inschrijven

Nog 3 plekken beschikbaar van de 15

Onderstaande gegevens met * zijn noodzakelijk voor inschrijving deelname scholing. Wanneer je een bewijs van deelname wilt ontvangen na afloop van de scholing, vul dan ook je geboortedatum en geboorteplaats in. Deze gegevens worden gedeeld met de trainer die de scholing verzorgd.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze cursus, omdat de sluitingsdatum is verstreken.

telefoon icoon