header afbeelding
Passend onderwijs is goed onderwijs voor ieder kind

Workshop Meldcode Kindermishandeling voor professionals Kinderopvang 12-2

Inhoud

Ben jij professional in de kinderopvang en wil je weten hoe je moet handelen bij (een vermoeden van) kindermishandeling? Heb jij behoefte aan praktische tools die je in de praktijk kunt gebruiken? Wil je jouw ervaringen en dilemma’s over dit complexe onderwerp bespreken?

Kom dan naar deze interactieve workshop die Sine Limite in samenwerking met Jeanine van Leeuwen van BURO Leeuw organiseert!

Wat gaan we doen? Kindermishandeling, een complex onderwerp waar we allemaal ongemerkt en onbewust regelmatig mee te maken hebben. Je ziet, voelt of hoort dat het niet goed gaat met een kind op de groep. En dan, wat doe je?


Heb jij weleens een vermoeden gehad en wist je niet hoe je moest handelen? Wat kan ik doen? Wat mag ik doen? En wat moet ik doen volgens de meldcode?

Kom je kennis vergroten tijdens deze workshop. Jeanine geeft je tools en tips die je meteen in de praktijk kunt gebruiken. Samen maken we dit onderwerp bespreekbaar. Wil je vast wat meer weten over Jeanine en BURO Leeuw kijk en lees dan verder op haar website: https://www.buroleeuw.nl Tijdens de workshop zal Jeanine ook aandacht schenken aan een mogelijk vervolg op deze bijeenkomst. Gezien de complexiteit van het onderwerp en de verplichtingen die de meldcode voorschrijft is het wenselijk dat organisaties na deze introductieworkshop nadenken over een eventueel vervolg.


Deze workshop wordt in februari 2 keer aangeboden.

Doelgroep

Professionals in de kinderopvang

Details

Datum
12 feb. 2020
Tijd
13:00 t/m 17:00
Locatie
Theehuis Bij Van Bruggen, Wechelerweg 52A, 7431 PC Diepenveen
Max. aantal personen
25
Sluitingsdatum
05 feb. 2020

Inschrijven

Nog 10 plekken beschikbaar van de 25

Onderstaande gegevens met * zijn noodzakelijk voor inschrijving deelname scholing. Wanneer je een bewijs van deelname wilt ontvangen na afloop van de scholing, vul dan ook je geboortedatum en geboorteplaats in.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze cursus, omdat de sluitingsdatum is verstreken.

telefoon icoon