Passend onderwijs is goed onderwijs voor ieder kind

Van Ziekte en Zorg naar Gezondheid en Gedrag - start 23 mei 2023

Inhoud

Binnen de gemeente zijn we al jaren met onderwijs, welzijn en zorgorganisaties aan de slag om naast goede zorg en ondersteuning bij ziekte en vragen, de gezondheid van inwoners en de invloed daarop te versterken.

Persoonlijke richting, ontwikkeling door actie en bijdragen aan een brede gezondheidsblik, dat is wat docenten en professionals jongeren en kinderen kunnen bieden.

Hoe beweeg jij je daarin, als student, docent, groepsbegeleider of beleidsmaker? Wat vind je ervan, doe je het al of wil je je verder ontwikkelen? En wat betekent dat voor je school/organisatie en samenwerking?

Bettery is sinds 2003 specialist in het integreren van ontwikkeling, gedrag en brede gezondheid. Voor mens én organisatie, verbindend tussen onderwijs, wonen, welzijn en zorg.
De jongeren/kinderen en hun naasten werken aan het vergroten van invloed op hun ontwikkeling, gedrag en gezondheid. Deze activatie maakt het leerproces persoonlijk en vermindert problemen.
De docent/pedagogisch medewerker inspireert, onderwijst en voegt toe waar nodig. Effectiviteit en werkplezier nemen toe en de school/organisatie bouwt aan kwaliteit in persoonlijk en passend onderwijs/opvang.

Wil je meedoen aan een training waarin je met elkaar een visie ontwikkelt op gezondheid en leert hoe je mensen activeert hierin? Wil je leren hoe je een gesprek zó voert dat de ander in beweging komt? En wil je samen ideeën verzamelen en plannen maken om hier met jouw team en met andere organisaties stappen in te zetten?

Doe dan mee met deze leergang. Deze training is heel praktisch, plezier staat voorop, je gaat zelf ervaren hoe het is om geactiveerd te worden en je krijgt tools om dit in praktijk te brengen.
De gemeente vergoedt deze training van drie dagdelen.

Na een succesvolle start van de eerste leergang dit jaar hebben we zowel voor als na de zomervakantie een aantal nieuwe trainingen gepland.

Organisatie/Uitgevoerd door

Door Bettery georganiseerd in samenwerking met de gemeente Deventer. 

Doelgroep
Pedagogisch medewerkers, pedagogisch coaches en managers kinderopvang, leerkrachten, intern begeleiders en schooldirecteuren, medewerkers kennis- en dienstencentrum Sine Limite werkzaam in de gemeente Deventer

Type scholing

Training

Data
Dagdeel 1, dinsdag 23 mei 9.00 - 13.00 uur (als afsluiting een lunch)
Dagdeel 2, maandag 5 juni 9.00 - 13.00 uur (als afsluiting een lunch)
Dagdeel 3, maandag 19 juni 9.00 - 13.00 uur (als afsluiting een lunch)

Maximaal aantal deelnemers
Geen maximaal aantal deelnemers

Locatie

Infocentrum IJssel Den Nul, Rijksstraatweg 109, 8121 SR Olst


Heb je vragen over deze training? Stuur een mail naar info@bettery.nlAanmelden via

info@bettery.nl

Sluitingsdatum aanmelden
Geen sluitingsdatum

Deze training wordt gefinancierd door de gemeente Deventer en is dus gratis maar niet kosteloos, €700 per deelnemer.

Details

Datum
23 mei 2023
Tijd
09:00 t/m 13:00
Locatie
Infocentrum IJssel Den Nul, Rijksstraatweg 109, 8121 SR Olst
telefoon icoon