Passend onderwijs is goed onderwijs voor ieder kind

Lerend netwerk begaafd onderwijs

Inhoud

We zijn volop in ontwikkeling op het gebied van begaafd onderwijs. Samen werken we aan uitdagend en boeiend onderwijs voor àlle kinderen in Deventer. Dit is een uitdagend doel waarbinnen de deelnemende scholen en kindercentra hun eigen keuzes maken, passend bij hun eigen visie op leren en ontwikkelen.

Het lerend netwerk begaafd onderwijs is een inspirerende ‘plek’ waar je nieuwe inspiratie en kennis kunt opdoen. Je kunt je eigen successen delen en sparren met andere professionals. We maken gebruik van elkaars expertise en nodigen inspirerende gasten uit. Door met en van elkaar te leren, maken we samen het onderwijs in Deventer uitdagender en boeiender.

Je kunt actief lid worden bij het netwerk en je bent ook van harte welkom om er eenmalig bij te zijn als je nieuwsgierig bent naar het netwerk of één van onze thema’s. Het scholingsprogramma begaafd onderwijs in het schooljaar 2023-2024 maken we met de leden van ons netwerk, vanuit de vragen en ontwikkelingen die er op dat moment zijn. Je vindt nu dus geen vast aanbod Begaafd onderwijs in onze scholingsbrochure. Wanneer we een boeiende lezing, inspirerende bijeenkomst of schoolbezoek organiseren, zullen we dit plaatsen op www.sinelimite.nl en in de Nieuwsflits van Sine Limite.

Wil je meedoen in dit netwerk, wil je meer informatie of heb je een geweldig idee? Mail dan naar Marloes Bloemenkamp m.bloemenkamp@po-deventer.nl 

Onze eerstvolgende netwerkbijeenkomst is op:

Maandag 12 juni 2023 | 9:30 – 11:30 | Thema: Kick-off netwerk 2023-2024

Details

telefoon icoon