Passend onderwijs is goed onderwijs voor ieder kind

Met woorden in de weer/LOGO 3000: 2 en 16 oktober 2023

Inhoud

Woordenschatstimulering is van groot belang voor het jonge kind. Uit onderzoek blijkt dat kinderen minimaal over een woordenschat van 3000 woorden moeten kunnen beschikken voor een goede start met het leesonderwijs in groep 3. De scholen en kindercentra in Deventer met een grote VVE-doelgroep, werken met de materialen van LOGO 3000. De leerkrachten en PM’ers op die locaties zijn getraind in de aanpak ‘Met Woorden in de Weer’. 
Bij voldoende animo wordt er voor nieuwe medewerkers op VVE-locaties een instroomtraining ‘Met Woorden in de Weer’/ LOGO 3000 georganiseerd.    

Doel van de training is dat pedagogisch medewerkers en leerkrachten in staat zijn om volgens de principes van ‘Met Woorden in de Weer’ de materialen van Logo 3000 te gebruiken bij woordenschatstimulering. 

Organisatie/uitgevoerd door
De training bestaat uit 2 dagen en wordt verzorgd door trainers van Rezulto. 

Doelgroep

Pedagogisch medewerkers en leerkrachten van groep 1 en 2 werkzaam op een locatie die samenwerkt met een school/kindercentrum. Daarbij wordt zowel voor- als vroegschools gewerkt met de LOGO 3000 materialen en de ‘Met Woorden in de Weer’ aanpak. Er is sprake van een doorgaande lijn van voor- naar vroegschools in de aanpak van woordenschatstimulering. De training is vooral gericht op beroepskrachten die werkzaam zijn op een locatie met een grote VVE-doelgroep. 

Type scholing

training

Datum en tijd

- maandag 2 oktober 2023 9.00 - 17.00 uur
- maandag 16 oktober 2023 9.00 - 16.00 uur

Locatie

Gasfabriek, Zutphenseweg 6b, 7418 AJ Deventer 

Maximaal aantal deelnemers

32

Aanmelden via

Website Sine Limite

Sluitingsdatum aanmelden

donderdag 31 augustus 2023

Collega’s van Varietas-scholen buiten Deventer kunnen zich ook aanmelden.

Deze training is gratis maar niet kosteloos; €250 per deelnemer*  *Afmeldingen binnen 2 weken voor aanvang van de training worden in rekening gebracht bij het betreffende (school)bestuur. Er worden geen kosten in rekening gebracht als bij afmelding een vervanger wordt aangemeld.

Details

Datum
02 okt. 2023
Tijd
09:00 t/m 17:00
Locatie
Gasfabriek, Zutphenseweg 6b, Deventer
Max. aantal personen
32
Sluitingsdatum
31 aug. 2023

Inschrijven

Nog 16 plekken beschikbaar van de 32

Onderstaande gegevens met * zijn noodzakelijk voor inschrijving deelname scholing. Wanneer je een bewijs van deelname wilt ontvangen na afloop van de scholing, vul dan ook je geboortedatum en geboorteplaats in. Deze gegevens worden gedeeld met de trainer die de scholing verzorgd.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze cursus, omdat de sluitingsdatum is verstreken.

telefoon icoon