Passend onderwijs is goed onderwijs voor ieder kind

Hartstikke Hoogbegaafd! (groep 1 dinsdag)

Inhoud

Brilletje, neus in de boeken, negens en tienen op het rapport… gelukkig weten we inmiddels dat hoogbegaafdheid meer is dan dit stereotiepe beeld. Maar wat is het dan precies? En hoe herken je hoogbegaafde leerlingen in je groep?
Tijdens deze training leer je o.a. over het signaleren van meer- en hoogbegaafde kinderen en over compacten en verrijken. Waar moet je op letten bij het compacten van leerstof? En wat bied je deze kinderen dan aan en hoe zorg je ervoor dat ze daadwerkelijke leerervaringen hebben? Ook kom je meer te weten over onderpresteren. Je leert hoe je meer- en hoogbegaafde kinderen gemotiveerd houdt voor school en leren en hoe jij ervoor kan zorgen dat deze kinderen hun bijzondere talenten optimaal kunnen ontwikkelen.

Kortom, tijdens de training Hartstikke Hoogbegaafd! krijg jij in zes trainingsmiddagen antwoord op de vraag: Hoe help je deze kinderen grenzen verleggen, kennis en vaardigheden verwerven, doorzetten en omgaan met fouten maken? En op alle andere vragen die ongetwijfeld nog bij je zullen opborrelen.

De volgende masterclasses van Het Talentenlab uit dit scholingsaanbod zijn o.a. onderdeel van deze cursus; Signaleren, Compacten en Verrijken, Uitdagend onderwijs en Eerste hulp bij onderpresteren.


Uitgevoerd door

Het Talentenlab

Doelgroep

Leerkrachten en Ib’ers

Type scholing

Training

Datum

Deze training van 6 bijeenkomsten wordt gegeven op de volgende dinsdagmiddagen:
24 september 2024
15 oktober 2024
5 november 2024 
26 november 2024
10 december 2024
14 januari 2025

Tijd

Van 15.00 uur tot 18.00 uur

Maximaal aantal deelnemers

20

Locatie

PUNT
Scheepvaartstraat 7
7411 MB Havenkwartier in Deventer

Heb je vragen over deze training? Stuur een mail naar

Ciska Haverslag c.haverslag@po-deventer.nl

Aanmelden via

Website Sine Limite

Sluitingsdatum aanmelden

Maandag 2 september 2024


Deze training is gratis maar niet kosteloos €400,00 per deelnemer*

*Afmeldingen binnen 2 weken voor aanvang van de training worden in rekening gebracht bij het betreffende (school)bestuur. Er worden geen kosten in rekening gebracht als bij afmelding een vervanger wordt aangemeld.

Details

Datum
24 sep. 2024
Tijd
15:00 t/m 18:00
Locatie
PUNT
Max. aantal personen
20
Sluitingsdatum
02 sep. 2024

Inschrijven

Nog 10 plekken beschikbaar van de 20

Onderstaande gegevens met * zijn noodzakelijk voor inschrijving deelname scholing. Wanneer je een bewijs van deelname wilt ontvangen na afloop van de scholing, vul dan ook je geboortedatum en geboorteplaats in. Deze gegevens worden gedeeld met de trainer die de scholing verzorgd.

Hoe wij omgaan met uw gegevens: privacyverklaring.
telefoon icoon