Passend onderwijs is goed onderwijs voor ieder kind

Netwerk Taal- en Leescoördinatoren

Inhoud

Vind je het leuk om te netwerken, wil je geïnspireerd raken op het gebied van taal/lezen, vind je het fijn om met andere deelnemers aan de slag te gaan en ben je bereid een actieve bijdrage te leveren op het gebied van taal en lezen? Schrijf je dan in voor het netwerk taal-leescoördinatoren.
Huidige leden kunnen zich opnieuw inschrijven, maar ook nieuwe collega's zijn van harte welkom!

Drie keer per jaar komen geïnteresseerde taal- en leescoördinatoren (IB-ers zijn ook van harte welkom) bijeen om met elkaar te praten, sparren, brainstormen en kennis/ervaringen te delen omtrent ontwikkelingen op het gebied van taal en lezen, maar ook om samen te kijken hoe de taal-leescoördinator de leerkrachten kan ondersteunen bij het versterken van het taalleesonderwijs.

De inhoud van deze bijeenkomsten zal samen met de deelnemers worden bepaald. Het uitnodigen van een expert rondom een thema behoort ook tot de mogelijkheden. Voorbeelden van thema's of onderwerpen waar we het over kunnen hebben zijn: beginnende geletterdheid, begrijpend luisteren/lezen, technisch lezen (in een doorgaande lijn), woordenschatonderwijs, het bevorderen van leesplezier, casuïstiek, etc.

Let op: je deelname aan het netwerk geldt voor het hele schooljaar. Je schrijft je eenmalig in voor alle drie de bijeenkomsten. Om eenieder tegemoet te komen, hebben we de bijeenkomst op drie verschillende middagen gepland. Verwacht wordt dat je in principe iedere bijeenkomst aanwezig bent.


Organisatie/Uitgevoerd door

Maartje Noordam, Sine Limite

Doelgroep

Taal- en leescoördinatoren (en geïnteresseerde IB-ers)

Type scholing

Netwerkmiddag

Datum

Donderdagmiddag 17 oktober 2024
Dinsdagmiddag 25 februari 2025
Vrijdagmiddag 23 mei 2025

Maximaal aantal deelnemers

20

Tijd

15:00-17:00 uur

Locatie

Wisselend, op één van de deelnemende scholen

Aanmelden via

Scholingsaanbod website Sine Limite

Sluitingsdatum aanmelden

Vrijdag 19 september 2024

Details

Datum
17 okt. 2024
Tijd
15:00 t/m 17:00
Locatie
Wisselend, op één van de deelnemende scholen
Max. aantal personen
20
Sluitingsdatum
19 sep. 2024

Inschrijven

Nog 15 plekken beschikbaar van de 20

Onderstaande gegevens met * zijn noodzakelijk voor inschrijving deelname scholing. Wanneer je een bewijs van deelname wilt ontvangen na afloop van de scholing, vul dan ook je geboortedatum en geboorteplaats in. Deze gegevens worden gedeeld met de trainer die de scholing verzorgd.

Hoe wij omgaan met uw gegevens: privacyverklaring.
telefoon icoon