Passend onderwijs is goed onderwijs voor ieder kind

Van Ziekte en Zorg naar Gezondheid en Gedrag start 9 april 2025

Inhoud

Binnen de gemeente zijn we al jaren met onderwijs, welzijn en zorgorganisaties aan de slag om naast goede zorg en ondersteuning bij ziekte en vragen, de gezondheid van inwoners en de invloed daarop te versterken.

Persoonlijke richting, ontwikkeling door actie en bijdragen aan een brede gezondheidsblik, dat is wat docenten en professionals jongeren en kinderen kunnen bieden.
Hoe beweeg jij je daarin, als student, docent, groepsbegeleider of beleidsmaker? Wat vind je ervan, doe je het al of wil je je verder ontwikkelen? En wat betekent dat voor je school/organisatie en samenwerking?

Bettery is sinds 2003 specialist in het integreren van ontwikkeling, gedrag en brede gezondheid. Voor mens én organisatie, verbindend tussen onderwijs, wonen, welzijn en zorg.
De jongeren/kinderen en hun naasten werken aan het vergroten van invloed op hun ontwikkeling, gedrag en gezondheid. Deze activatie maakt het leerproces persoonlijk en vermindert problemen.
De docent/pedagogisch medewerker inspireert, onderwijst en voegt toe waar nodig. Effectiviteit en werkplezier nemen toe en de school/organisatie bouwt aan kwaliteit in persoonlijk en passend onderwijs/opvang.

Wil je meedoen aan een training waarin je met elkaar een visie ontwikkelt op gezondheid en leert hoe je mensen activeert hierin? Wil je leren hoe je een gesprek zó voert dat de ander in beweging komt? En wil je samen ideeën verzamelen en plannen maken om hier met jouw team en met andere organisaties stappen in te zetten?

Doe dan mee met deze leergang. Deze training is heel praktisch, plezier staat voorop, je gaat zelf ervaren hoe het is om geactiveerd te worden en je krijgt tools om dit in praktijk te brengen.
De gemeente vergoedt deze training van drie dagdelen.

Na een succesvolle start van de eerste leergang dit jaar hebben we zowel voor als na de zomervakantie een aantal nieuwe trainingen gepland.

Organisatie/Uitgevoerd door

Door Bettery georganiseerd in samenwerking met de gemeente Deventer.

Doelgroep

Medewerkers van kinderopvanglocaties, basisscholen en kennis- en dienstencentrum Sine Limite die regelmatig gesprekken voeren met inwoners.

Type scholing

Training

Kosten

Deze training wordt gefinancierd door de gemeente Deventer en is dus gratis maar niet kosteloos, €700 per deelnemer.

Data en tijd

Woensdag 9 April: Inloop 14.00. Training 14:30-18.00
Woensdag 23 April: Inloop 14.00. Training 14:30-18.00
Woensdag 14 Mei: Inloop 14.00. Training 14:30-18.00

Maximaal aantal deelnemers
Geen maximaal aantal deelnemers.

Locatie

Locatie voor de training volgt later.

Heb je vragen over deze training? Stuur een mail naar

info@bettery.nl

Aanmelden via

info@bettery.nl

Sluitingsdatum aanmelden

26-03-2025

Details

Datum
09 apr. 2025
Tijd
14:00 t/m 18:00
Locatie
Locatie volgt
Sluitingsdatum
26 mrt. 2025
telefoon icoon