header afbeelding
Passend onderwijs is goed onderwijs voor ieder kind

Professional 4-13

Optimale ontwikkelingskansen voor kinderen

Werk je in het Deventer onderwijs? Dan ben je elke dag bezig om kinderen goed onderwijs te bieden. Ook als een kind om welke reden dan ook meer uitleg nodig heeft, meer uitdaging of een andere aanpak, is dat vaak prima te doen.
Heb je een vraag of is er méér ondersteuning nodig? Dan kunnen jij en je collega’s terecht bij het kennis- en dienstencentrum van Sine Limite.
Onderdeel daarvan is het Sineteam. Zij kunnen jou, je team en natuurlijk leerlingen en ouders adviseren en helpen. Zo bieden we kinderen samen optimale ontwikkelingskansen.

Het loket van Sine Limite is de voordeur van het kennis- en dienstencentrum

Stel hier je vraag of deel je zorg. Via Kindkans kun je hulpvragen indienen zoals een onderzoek of een (advies)vraag voor de TLV. Wij werken samen met verschillende organisaties en het voortgezet onderwijs, dus contact is zo nodig snel gelegd.

Je kunt het loket van maandag tot en met vrijdag bellen van 8.30 tot 17.00 uur via (0570) 745610 of mailen via loket@po-deventer.nl.

Convenant Jonge kind en VVE 2019-2022

De gemeente Deventer werkt al jaren succesvol samen met GGD, kindercentra, scholen, Raster welzijn en Sine Limite om optimale kansen te bieden voor jonge kinderen en in het bijzonder voor de peuters met een VVE-toekenning. In samenspraak met de betrokken partijen zijn afspraken gemaakt om de krachtige samenwerking te continueren en te versterken. Deze afspraken zijn vastgelegd in het Convenant Jonge kind en VVE 2019 - 2022.

Convenant Jonge kind en VVE

Week-up

Alsjeblieft: Week-up! Met voor elke week informatie en inspiratie. Op elk kaartje vind je een idee om je dag nét iets leuker maken, een tip om eens iets anders te doen in je groep of je onderwijs te verrijken.

Doe meer techniek, stimuleer de creativiteit, filosofeer, ontspan, beweeg, maak muziek en ga naar buiten! Er zit voor ieder kind wel iets tussen, zodat leren nog leuker wordt.

Doen wat past, zorgen dat ieder kind zich fijn voelt op school en zich optimaal kan ontwikkelen: dat is wat we willen met passend onderwijs. Dat vraagt soms om out of the box denken. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met onze Week-up! kun je vrijwel zonder voorbereiding snel aan de slag.

Ook een tip of idee? Laat het weten! Mail naar loket@po-deventer.nl

telefoon icoon